Frames, Green, Rustle and Sweet Tea

Weekly Photo Challenge: Lines

As usual, I am taking challenge to post weekly photo today, themed LINES!

First Photo!

I was stopped by this view while I walk down on a sidewalk in NYC. I forgot the name of the street or avenue but surely it was around the Museum of Modern Art since I was on my way to go there.

It was a window’s display of a store. Kind of interesting artistic decoration for me. Colorful glowing pipes combined with colorful cotton behind (Do you think it’s cotton?) I bet it was such a fabric store or something. Unfortunately, I put my “zoom” lens on my camera, then I couldn’t make a wide angle picture (to get the whole display), since I was so hurry that time, I just took the picture quickly and left. Can you guess what store it was?

The second one…

A usual bridge made of steel and concrete that you can find easily in Kalimantan where I live now. This bridge goes over a river, hmmm or swamp? I am not sureπŸ˜† and I don’t know the reason why government made a similar style of the bridge like above. I think coz it is cheaper!πŸ˜€

It was in afternoon, on the way home after attending a wedding in small village, I got down from my motorcycle, standing in the middle of the road, made a symmetrical view, and shot!Β  Don’t try this if the road is traffic I am telling you!πŸ˜†

Happy Blogging!

35 responses

  1. foto pertama….ky lukisan…kereeen…

    20 April 2011 at 7:51 AM

    • menarik
      keren
      dan yang pasti…..blue menyukai ini
      salam hangat dari blue

      20 April 2011 at 9:54 AM

    • thanks mbak titik..

      21 April 2011 at 10:51 AM

  2. amazing.πŸ˜€

    20 April 2011 at 8:05 AM

  3. cool.. kereeen thumbs up

    20 April 2011 at 8:26 AM

  4. Iya kyknya ya, itu rajutan atau benang2 gitu Prim. Nice picsπŸ˜‰

    20 April 2011 at 8:54 AM

  5. ssiiippp laaah,,
    yg pertama maksudnya apa yah???πŸ˜€

    20 April 2011 at 8:54 AM

    • hehehehe… dibaca aja mas.. ada ceritanya lho…πŸ™‚

      21 April 2011 at 10:51 AM

  6. Wah mantap sekali itu foto pertamanya .. kalau diambil wide malh nggak seru mungkin ..

    Yang kedua kurang greget rasanya ..padahal sudah ada jembatan dan langit yang bagus, cuma tak ada kesan lebih .. musti dicoba pagi sekali atau sore menjelang terbenamnya matahari ..

    20 April 2011 at 9:33 AM

    • iya ya om… padahal yang pertama itu ngasal aja…

      iya mungkin karena sudut pandangnya rata2 mata manusia aja, jadi biasa aja…πŸ™‚

      21 April 2011 at 10:50 AM

  7. Anugrha13

    suka…suka…
    sama gambar yang pertama

    20 April 2011 at 9:48 AM

  8. kalo nyobain foto yang kedua di tempat yang ramai gimana hasilnya? Tetep dapet view lines nya kan. Meskipun harus ngrusuhi orang yang lewat

    20 April 2011 at 10:31 AM

    • πŸ˜› untung disini sepi…

      21 April 2011 at 10:10 AM

  9. Kepengen nebak, tapi apa ya kira2 nggak terbayang deh. Foto jembatan itu umpama tanpa disebut lokasinya itu pasti dalam negri he..he.. Seragam di mana2.

    20 April 2011 at 12:06 PM

    • wkakakakkka… iya, gak kreatif banget ya bund…πŸ˜›

      21 April 2011 at 10:09 AM

  10. Hehe, saya malah sukanya yang kedua.πŸ˜€

    20 April 2011 at 12:47 PM

    • calon arsitek nih ye…

      21 April 2011 at 10:08 AM

  11. Very beautiful photo – great lines.

    20 April 2011 at 1:40 PM

    • Thanks!πŸ™‚

      21 April 2011 at 10:08 AM

  12. gw pikir…tadinya salah masuk blog…lha tulisannya nginggris semua….btw gw seneng banget foto pertama bro…it’s very colourful

    20 April 2011 at 1:44 PM

    • hihihihihi… makasih mas, emang untuk program weekly photo challenge aku pake english, biar bule2 ngerti gitu lho..πŸ˜›

      21 April 2011 at 10:07 AM

  13. keren ya warna warni foto yg pertama

    20 April 2011 at 1:50 PM

  14. Kece untuk gambar yang kedua. Pake kamera apa Prima?

    20 April 2011 at 2:31 PM

    • nikon d40 *asli jebot banget

      21 April 2011 at 10:06 AM

  15. Foto yang kedua kayaknya keren buat foto-foto waktu sore..πŸ˜€

    20 April 2011 at 5:37 PM

    • hihihih, aslinya sih siang itu, cuma mendung…

      21 April 2011 at 10:05 AM

  16. riez

    karena saya awam soal photographer bagus semua menurut saya…

    20 April 2011 at 11:42 PM

  17. foto jembatannya bagus. gua suka warna fotonya. itu diedit gak prim?

    21 April 2011 at 4:52 AM

    • Iya mas, pake LG (lightroom)

      21 April 2011 at 10:04 AM

  18. pertama tuh decorasi apa yahhh. mungkin toko baju yahhh brooo???

    21 April 2011 at 5:31 AM

    • bisa jadi… toko kain kali ya…

      21 April 2011 at 10:04 AM

  19. foto pertama menyilaukan mata

    foto kedua kok sendu ya? apa karena ngambilnya pas senja? Halah…

    21 April 2011 at 7:09 AM

    • itu gak senja mbak, itu siang2 malah, cuma emang lagi mendung mau ujan…

      21 April 2011 at 10:03 AM

  20. zee

    Fotonya cakep banget…
    Itu yg jembatan keren deh….
    Ngedit fotonya pakai apa sih… sharing dongπŸ˜€.

    21 April 2011 at 8:11 AM

    • pake Lightroom mbak, seru deh, cobain gampang dan gak ribet kaya PSπŸ™‚

      21 April 2011 at 10:02 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s